Adatvédelem

Mivel a honlapon található szolgáltatások különböző formákban kérik Önt, hogy adjon meg olyan adatokat, amelyek alkalmasak az Ön különböző fokú azonosítására, ezért ebből következően ezen a honlapon keresztül a rendszerünk összegyűjtheti, kezelheti és feldolgozhatja az Ön által önkéntesen megadott személyes adatokat a szolgáltatások nyújtásának elősegítése érdekében.

A személyes adatok közé tartoznak az elérhetőségek, mint pl. név, email cím.

A honlapon a személyes adatok gyűjtése a kapcsolati űrlapon, regisztráción, és felhasználó fiókhoz kapcsolódó funkciókon keresztül valósulhat meg.

A honlapunk használatával, továbbá a személyes adatanak megadásával Ön hozzájárul személyes adatai összegyűjtéséhez, kezeléséhez, feldolgozásához és továbbításához olyan mértékben, amennyire az annak a célnak az elérése érdekében szükséges, amelynek érdekében az adatokat megadta (pl. szolgáltatások minőségénak javítása, egyedi javaslatok tétele, szolgáltatásokról tájékoztatás stb.).

Kapcsolat

Amennyiben az adatvédelmi szabályzattal vagy személyes adatai felhasználásával kapcsolatban bármilyen kérdése felmerülne, szeretné megtekinteni, hogy milyen személyes adatokat tartunk Önről nyilván, az adatkezelés jogszerűségét kifogásolja, az Önről nyilvántartott adatok javításra, kiegészítésre szorulnak, vagy szeretné töröltetni azok egészét vagy egy részét, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk emailben az [email protected] címen, vagy a kapcsolat űrlapon keresztül.

Az adatgyűjtés korlátai és biztonsága

A rendszerünk kizárólag annyi ideig tárolja és kezeli adatait, ameddig az üzleti szükségesség és/vagy az Ön felé fennálló szakmai kötelezettségeink azt indokolttá teszik, illetve ameddig azt jogszabály előírja.

Biztosítjuk Önt afelől, hogy személyes adatai védelme érdekében - összhangban az európai adatvédelmi joggal - olyan eljárási és technikai eszközöket, illetve rendszert alkalmazunk, amelyek megfelelnek a jelenlegi adatvédelmi szabályoknak az információbiztonság területén.